Helaas!

Deze aanbieding is verlopen. Je wordt doorverwezen naar https://meetingsinthesun.nl/online-helweek/

Online Helweek from Home

De helweek is een hel maar leert jou de eerst stappen zetten naar een fantastisch leven. Dit is jouw kans! Schrijf je in voor de helweek van 4 tot 11 juli 2021 en leer van Mr. Helweek himself: Erik Bertrand Larssen! 😱😱 Hij is de nummer 1 mental coach van Noorwegen én de bedenker van de Helweek. Maar ook Gwen van Poorten, Tibor Olgers en Saraï Pannekoek delen hun expertise met jou!

Online Helweek from Home

Martine van Dorsten

Het was zó heftig en zó mooi tegelijk! ✨ Dankbaar voor jullie, voor deze week en voor alles dat er naar boven is gekomen (hoe oncomfortabel het soms ook voelt) 🙏💕

Jennifer Leijendekkers

Ik ben mijn doelen en droomleven aan het uitschrijven en ik besef me (fucking finally) dat dit allemaal mogelijk is én dat ik heel veel vrije tijd mag en kan hebben en succesvol kan zijn tegelijkertijd. Wat een bevrijding. Dank voor deze week!

Inge Manders

Wat een dikke liefde voor het Meetings in the Sun - team. Niemand had dit op zo’n manier kunnen doen als jullie. Please meer! De wereld heeft jullie nodig ❤️

Mike Stroeken

Als je meer energie, structuur, inzicht wil hebben in hoe je werkt en hoe je dat effectiever en overzichtelijker kunt doen dan moet je mee doen!